new in


Hej på er, förlåt för min dåliga uppdatering har verkligen blivit jätte seg nu sen jag bytte blogg känner att jag har en massa annat som går före. Men nu har jag bestämt mig och jag ska ta bloggen lite mer seriöst nu så nu hoppas vi på bättre bloggning. Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en mysig dag. Kramar!

Picknik

Avslutade dagen med en underbar kväll nere vid dammen med Bobo och Lisa mycket trevligt! härligt när man ser massa folk sitta och grilla lite och spela brännboll då känns det som sommar!

Lööördaagen

Hej på er, vilken underbar start på dagen. Lina hampus syster hade bakat jätte god pizzabullar så det åt jag och älskling i morse till frukost sen mitt på allt detta så är den underbara solen framme så vi satte oss ute, sjukt underbart måste jag säga. Nu tänker jag fixa till mig lite och bege mig ner mot Alexandra för att dra ut på en härlig picknik senare ikväll får vi se vad som händer. Hoppas ni får en toppen Lördag kramar

Pannkakor

Hej på er, gud vilken lång dag det har varit så tråkigt i skolan när alla är sjuka idag var vi ty bara halv klass och efter att ha varit barnvakt i många timmar är jag helt slut så nu kryper jag ner i soffan hos älskling. Ha en fortsatt trevlig kväll. Tjou!

Gult är fult

Svarta jeans- schackmatt svart linne- h&m & gul stickad tröja- Monki
Dagens outfit, skulle också vilja önska min mamma en riktigt bra födelsedag! puss

Det vet du

Dress- H&M
Ännu en ny vecka, känner på mig att det kan bli en ganska bra vecka. Inte mycket plugg bara en matteläxa känner mig ganska fri. Hade nationella idag i svenska den muntliga biten gick faktiskt jätte bra är nöjd. Har precis städat rummet och ska strax äta middag sen ikväll vid åtta tiden åker jag på träning och är inte hemma förens bigbrother börjar så min dag är som sagt fullbokad. Ha en jätte trevlig måndag mina vänner!!

semester

Cypern 2011
Vill bara åka tillbaka till värmen, ge mig sommar!!

Mars den 18

Svarta Jeans- Schakmatt// Vitt linne- H&M// Rosa kofta- H&M// Halsband- Fått av mamma
Dålig uppdatering jag vet, men nu ska jag faktiskt bättra mig, hoppas allt är bra med er!

Glädjen inom mig

Skjorta- H&M/ Svarta jeans- Butik 47/
Tisdag det är underbart väder och allt är så himla bra, blir träningar ikväll och plugg. Önskar er en trevlig tisdag.

MÅÅNDAG

Godmorgon mina vänner, då var det ny vecka igen någonting specillt som händer? Själv är det bra med mig förutom att när jag vaknade i morse hade jag väldigt mycket värk i magen och höften vilket gjorde att jag stännade hemma från skolan. Just nu är det bätttre så jag tänker passa på att gå ut i det fina vädret och sätta mig och läsa igenom mina kemi böcker inför nationella vi har på onsdag. Hoppas ni får en trevlig måndag. Kram


everybody needs somebody sometimes

Förlåt för ingen uppdatering under helgen men jag har verkligen inte fått tid till det. I fredags åkte jag till Broby för att lämna mina små syskon hos min farfar för dom skulle sova över där efter det åkte jag och pappa vidare hem och hämtade upp mamma sen åkte vi tre i till stan och åt fin middag på en väldigt underbar resturang. Efter det packade jag mina saker och åkte hem till älskling för att tillbringa natten hos honom. Mysigt. I lördags tog vi bara det lugnt på dagen, jag och älskling låg och kollade på tv och åt ben och jerry. Senare när det började närma sig kväll så hämtade mamma o pappa upp oss så åt vi lite middag tillsammans med min familj och sen på kvällen drog vi iväg på fest. Hade sjukt trevligt på festen vi var på tre olika ställen lite för fest och efter fest och så vidare. Mycket folk, härlig dricka, så det kunde inte bli bättre. Idag har jag bara tagit det lugnt lite trött efter festandet så jag och älskling har varit ute i det fina vädret, helt underbart. Nu ligger jag och kollar på bigbrother och blir strax att gå och lägga mig. Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag har haft och hoppas så klart allt är bra med er. Vi hörs imorgon. Godnatt mina vänner.

Tillsammans blir vi en.

Svart stickad- H&M// Röd skjorta- H&M// Svarta byxor- Veromoda//

Du vet mycket väl vad du gjort.


Markoblåa jeans- Schackmatt/ Svart linne- h&m/ Stickad kofta- h&m/ klocka- av familjen/

Hej på er, jag har nyss kommit hem från skolan. Blir snart att fixa till rummet och någon läxa innan älskling kommer. Sen tänker vi faktiskt träna lite och sendan blir det väll att göra anndra vardagssysslor.

Insperation


Himlen ska bli fri

Då var det tisdag igen ganska skönt ändå, inte gjort så mycket bara varit i skolan sen plockat lite här hemma. Strax ska jag ner och handla lite med pappa sen blir det att träffa min moster en runda. Lyckad tisdag. Allt bra med er? kramar
Två månader idag med min underbara pojkvän, lyckligare kan jag inte bli. ♥♥

New in

NY KÄRLEK ! ! !

Korall och svart

Jeans från Butik 47. //Tröja korall från h&m.//Skinn jacka svart från Bikbok.//skor med klack från skopunkten.

Jag är inte ensam

Vit klänning-h&m, skinnbyxor-veromoda,
Äntligen fredag, underbart väntar på älskling blir myskväll ikväll kommer säker hit några vänner ikväll, det brukar det alltid göra ha ha. För er som undrar så har jag skadat min hand. Ha en toppen fredag pussar!

Sakerna jag borde ha visat


hälsar våren välkommen!

Då blir det samma grej

Vilken lång och tråkig det har varit idag, har varit ute och sprungit nere vid vattnet och pluggat helt okej iallafall. Hoppas ni har haft en bra torsdag. Imorgon är det änteligen fredag igen underbart skönt eller vad säger ni? kram

RSS 2.0